Pikkujoulukakku
Pikkujouluajan hedelmäkakku,
2 dl sokeria, 4 munaa, 2 dl kuivattuja hedelmiä, 1 tl suolaa, 1 dl fariinisokeria, 4 RKL sitruunamehua, pähkinöitä ja 2 pulloa viskiä.
Ota esiin suurehko kulho. Tarkista viskin laatu maistamalla, kaada mittaan 2 dl viskiä ja juo se. Toista sama uudelleen.
Laita sähkövatkain päälle.
Maista viskiä uudelleen varmistaaksesi, että se on korkealaatuista.
... ... ... ... Sekoita 1 dl voita laajassa kulhossa, lisää sokeria ja vatkaa taas.
Varmista, että viski on vielä hyvää. Kuo uusi jupillinen.
Käännä vatkaaja poish päältä.
Riko kaksi kanaa JA lishää kulhoon, shamoin kuihvatut hedelmät.
Vatkaa kääntäjä taash päälle.
JOS heivatut kudelmat jäävät kiinni kulhoon, väännä IRTI ruuvimeisselillä.
Maistha shitten onko viski vielä herkeälaatuista.
Shitten shiivilöi 2 dl suolaa - Tai jotain. EI OO NNIIN NÖPÖNUUKAA.
Tshekkaa viski.
Shiivilöi shitruunamehu, lishää yksi ruoka. Lusikka. Shokeria Tai jotain. AIVAN Shama!
Voitele uuni. Käännä kakkuvuokaa 220 asteeseen.
Älä unoha käännyttää vatkainta poish.
Heitä kulho ikkunasta.
Tshe-tshekkaa taas viski.
Mee nukkumaan.
KUKA ylipäätään jaksaa joulu *hik!* kiireitten kheskellä vässhätä jotain phirshkatin hhetelmäkakkua???